Univerzális lisztkeverékünk a saját üzemünkben készül. Szinte bármit elkészthetünk belőle, 15-20%-al több nedvességet illetve zsiradékot vesz fel, ezt a receptekhez hozzá kell mindig számolni.
Kedvező 29g szénhidrát mellet megpróbáltunk egy igazán finom lisztet létrehozni, ahol az Ízek és a tápanyagértékek harmonizálnak.
LISZTEK
A Granoro "0" pizzalisztet a legjobb lágy szemek magas fehérjeértékű őrlésével és keverésével nyerik. Nem tartalmaz idegen anyagokat vagy szennyeződéseket, és nem esett át mesterséges fehérítésen vagy hasonló kezeléseken. Ez a puha búzaliszt, több glutént tartalmaz, mint a Granoro "00" liszt, és ebből készülnek a legjobb pizza tészták.
Mivel glutén tartalma magasabb, így a liszt rugalmasabbá és formálhatóbbá teszi a tésztát. Közepesen hosszú kovászos tésztához ajánlott a Granoro "0" Pizza liszt nagyobb vízelnyelésű, mint a közönséges lisztek.