Gyűjtsd a pontokat és vásárolj olcsóbban! Illetve iratkozz fel a hírlevélre és adunk cserébe 500 Ft értékű pontot, amit akár a következő vásárlás során be is lehet váltani - Részletek itt.

Kérdése van? Hívjon minket! +36706126116

Rólunk

2021-ben alapítottam meg "A Tésztakészítő" manufaktúrát, Magyarország első látvány száraztésztaüzemét. Célom, egy olyan tészta megalkotása volt, ami finom és egészséges. Mindemellett nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, nincs bennük mesterséges színezék, sem aroma. 

Egy olyan tésztát, ahol nem a profit áll az első helyen, hanem a minőség és a fogyasztók.
Több, mint egy évig kísérleteztem a piacon lévő legjobb minőségű termékekkel, mert szerettem volna a legfinomabb és legszebb száraztésztát elkészíteni.

Ezek a tészták friss tojásokból, garantált válogatott és valódi alapanyagokból készülnek a legnagyobb odafigyeléssel. Szinte minden termékünk durumlisztből vagy durumliszt hozzáadásával készül! És hogy miért fontos ez? Mert az igazi olasz tészta is durumlisztből van. És ami még ennél is sokkal fontosabb, az ilyen tészta egészséges! Nem lesz tőle hamar éhes az ember, nincs semmi "furcsa" íze, és a még a cukorbetegek is megehetik!

Mintabolt_Tésztakészítő_Tatabánya

Nálunk nincs titkolni való, ezért gyártási napokon az arra látogatók akár meg is nézhetik a tészta készítésének a folyamatát. Az utcáról is belátni, de a mintaboltba belépve is van egy üveges rész, ahol szintén rálátni a tészták készítésére. Így bizalommal lehetsz afelől, hogy mindig tiszta környezetben és minden higiéniás előírást betartva készülnek a tésztáid.

A mintabolt és a gyártás helye is Tatabányán, a vadász utcában található.

Ha többet szeretnél tudni rólunk, akkor olvasd el lent a további tartalmakat, hogy hogyan választottam ki a megfelelő alapanyagokat. Hogy miért jó a durumliszt, és a gyógynövényes friss tojás.

"Valódi minőségi íz, egy egészségesebb tésztába zárva...tészta, ahogy csak mi tudjuk"

Hogy miért a durumliszt használata mellett döntöttünk?

Röviden: Nem csak azért mert az igazi olasz tészta is durumlisztből készül, hanem mert nagyon egészséges az ilyen tészta.

És hogy mennyire? Azt lent folytatom :)

Durum és durum...

Van különbség a durumlisztek között?


Tapasztalatom szerint van...

Tojás és tojás között is lehet különbség???

A tapasztalat itt is azt mutatta, hogy van...

ENNEK KÖSZÖNHETŐ, HOGY MEGALAKULT "A TÉSZTAKÉSZÍTŐ"!